Presidente Ovo je forum za zezanje :D Shto wise postova napisete vece su mogucnosti da postanete administrator ili moderator :)Uzivajte!!! |
|
| Crni humor | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
FlaMeNko Admin
Broj poruka : 321 Godina : 42 Location : Somewhere Datum upisa : 22.12.2007
| Naslov: Re: Crni humor Ned Dec 23, 2007 4:50 am | |
| Sto bi sad radila Ladi Di da je ziva ? Grebala po lijesu . Zasto je Ladi Di isla u Paris ? Isla je na sudar sa Dodi-jem Sto je prolazilo glavom Ladi Di za vrijeme sudara ? Getriba . | |
| | | FlaMeNko Admin
| Naslov: Re: Crni humor Ned Dec 23, 2007 4:51 am | |
| Bio Mujo jednom u javnom WC-u i tamo pisao crnac do njega. Gleda Mujo i ne vjeruje:"Al' ti je mali. Ja sam cuo da vi crnci imate poduze". "Ma to ti je stos u tehnici - polako ga guras, a jos polakse vadis i komadi misle da imas dugog." Dodje Mujo kuci i uhvati Fatu da isproba tu tehniku. Potrajalo to sat-dva, a Fata ce njemu:"Svrsi vec jednom Mujo, ne zajebavaj s tim crnackim forama". | |
| | | FlaMeNko Admin
| Zaustavi murija tipa: Dobar dan. Vi ste? Ja sam "taj i taj", ovo kraj mene mi je zena a otraga punac. Cestitam Vam. Vi ste danas 1000-ti na radaru, niste imali niti kilometar prekoracenja i u mali znak paznje RH MUP-a evo Vama 1000 kn a za zenu cvijece. I nakon sveopceg veselja murjak pita: I kaj ce te napraviti s novcem? I tip odgovara: Bas mi je dobro dosao, sad ne moram u autoskolu, kupi cu za soma gotovu vozacku. A zena ce na to: Joj, pustite ga gospon policajac, uvijek prica gluposti kad se napije. A punac sa zadnjeg sjedala: E, djeco. Ljepo sam vam rekao da necemo mi daleko u ukradenom autu. | |
| | | FlaMeNko Admin
| Razgovarala dva porucnika i smijali se kako su im zapovjednici glupi.Kaze prvi 'Sto je moj zap. glup,ja mu kazem da ide pogledati da li sam u sobi i on ode'. 'A tek moj.Dam ja njemu 5Kn da mi kupi auto i on ode.' kaze drugi. Sad razgovaraju njhivo zapovjednici i smiju se svojim porucnicima.Kaze prvi 'Sto je moj porucnik glup.Kaze mi on da idem pogledati da li je u sobi,a to mogu i telefonom'.A drugi veli 'Moj jos gluplji.Da mi 5Kn da kupim auto,a ne kaze mi ni marku ni boju auta. | |
| | | FlaMeNko Admin
| Na nasem Jadranu davi se Englez turist i zapomaze: HELP, HELP. Na obali sjedi Dalmatinac i dovikne mu: Bolje da si ucio plivati, nego strane jezike. | |
| | | FlaMeNko Admin
| Naslov: Re: Crni humor Ned Dec 23, 2007 4:52 am | |
| Dobio Mujo pticara na poklon pa je pozvao Hasu da odu u lov na fazane da ga isprobaju. I odu oni u lov i love sat, dva, tri i nista. Probaju oni drugi dan a ono opet nista. I kaze Mujo Hasi: - Haso il' ovo nije pticar il' ga mi prenisko bacamo. | |
| | | FlaMeNko Admin
| Kako je iöla sirena po Ladi Di nakon sudara ? Do-di - do-di . . . | |
| | | FlaMeNko Admin
| Uhvatile zenge bosanca i srbina. Teraju ih da odaju polozaje. Nece srbin, nece ni bosanac. Ubiju ih od batina, a ovi opet nece da kazu. Zaprete im da ce im ubrizgati virus SIDE, ako ne budu priznali. Srbin se usere, kaze, i ovi ga puste. Bosanac nece. Ubrizgaju mu virus SIDE, pa i njega puste. Posle nekog vremena sretnu se njih dvojica i pita bosanac srbina: - "Je li, bolan, jesi odao nesto?" - "Jesam, a ti?" - "Ja, bome, nisam." - "Pa jesu li ti ubrizgali virus SIDE?" - "Jesu, al' bas me briga, stavio sam kurton!" | |
| | | FlaMeNko Admin
| Naslov: Re: Crni humor Ned Dec 23, 2007 4:53 am | |
| Jednom ostali Mujo i Fata bez love. Kaze Mujo Fati: - "Ajde Fato idi zaradi malo love, zensko si, znas kako ces..." Ode Fata, zaradi lovu i vrati se: - "Evo mujo, zaradila sam 402 marke..." - "Kako? dobro 400, al kako one dvije?" - "Dvije po dvije - 402" | |
| | | FlaMeNko Admin
| Naslov: Re: Crni humor Ned Dec 23, 2007 4:53 am | |
| Setaju Mujo i Haso Minhenom i traze Fatu, koja se izgubila. Setaju tako i vicu: " Faatoo! Faatoo!" Kad nailazi slovenac pa rece: - "Sto ste tako nekulturni, pa se derete na ulici? I ja sam izgubio Mojcu, pa sam lepo otisao u policiju i dao im njen opis: Visoka oko 180, duga crna kosa, izrazito plave oci, izrazenije grudi, duge noge..." Na to ce Mujo: - "Je*o ti Fatu, ajmo mi Haso traziti Mojcu!" | |
| | | FlaMeNko Admin
| Naslov: Re: Crni humor Ned Dec 23, 2007 4:54 am | |
| | |
| | | FlaMeNko Admin
| Fata: - "Bolan Mujo, ja sinoc izasla sa intelektualcem." Mujo: - "Sta ti je to?" Fata: - "Pa jedan, intelektualac." Mujo: - "Pa kako je bilo?" Fata: - "Pa prvo me vodio na veceru." - "Pa u bioskop." - "Pa onda u setnju." - "Pa onda kuci kod njega." - "Pa onda intelektualni razgovor." - "Pa onda izvadi svoj penis..." Mujo: - "Sta ti je bre to penis?" Fata: - "Ma to imaju ti intelektualci, lici na ku*ac, al malecko!" | |
| | | FlaMeNko Admin
| "Mujo, jes cuo da gostuje Becka filharmonija?" - "Ma sta me briga, tuci ce ih Zeljo sa 4:0!" | |
| | | FlaMeNko Admin
| Naslov: Re: Crni humor Ned Dec 23, 2007 4:55 am | |
| Odluce Mujo i Haso da idu u lov na medvede i poce dogovor oko toga sta treba da ponesu od oruzja. Haso navalio da ponesu neke silne puske i tako to, kad ce ti Mujo: - "Cu' ba, sta ce ti to. Za lov na medveda ti je dovoljno da svako uzme po jednu toljagu i da povedemo mog psa Zucka." Haso se tu cudio i bunio al na kraju pristade. I tako krenu oni u lov sa sve toljagama i Zuckom. Idu tako kroz sumu i odjednom vide medveda kako se popeo na drvo. Mujo: - "Paz' sad dobro Haso. Ja cu da pridjem ispod i da zatresem drvo, medved ce da padne, Zucko ce medveda da mazne za jaja a onda cemo ja i ti da navalimo toljagama na medveda i da ga dotucemo." Haso: - "U redu." I tako i bi. Mujo zatrese drvo, medved pade, Zucko maznu medveda za jaja i oni pritrcase sa toljagama i ubise medveda. Tu se Haso silno obradovao sto tako lako uhvatise medu pa navali da uhvate jos kojeg. Nastave oni tako da idu dalje kroz sumu i vide drugog medveda kako se popeo na drvo. - "Ajde ,ajde pa da i ovoga uhvatimo!" - navali Haso. Mujo: - "Cekaj ba polako. Pazi sad. Ovo je drvo mnogo debelo. Ja cu da se popnem na drvo do ispod medveda (tamo je drvo tanje) pa cu da ga zatresem, a ti dobro pazi. Ako prvo padne medved ti uzmi toljagu, pa udri medveda po glavi. Ali ako prvo padnem ja, udri Zucka namrtvo." | |
| | | FlaMeNko Admin
| Otisli politicari u Bosnu u lov na medvede i poveli Muju koji poznaje te krajeve kao svoj dzep da ih predvodi. Isli oni tako, isli, i posle 10 km, naidju oni na medveda. Mujo povice: - "Beziiiiiiii!!!!!!" I svi se dadose u trk iako su svi naoruzani do zuba. Jedan od njih upita: - "Pa dobro, zasto trcimo umesto da uzmemo puske i da ubijemo medveda?" Mujo: - "Cuti i beziiiiiiiiiiii!!!!!!" Beze oni tako i dalje, vec svi pomalo umorni kad ce jedan od njih ponovo: - "Pa dobro, zasto trcimo umesto da uzmemo puske i da ubijemo medveda?" Mujo: - "Cuti i beziiiiiiiiiiiiii!!!!!" Pretrcali oni 5 km, a medved ih i dalje juri. Jedan od politicara, nemogavsi vise, izvadi pusku i ubi medveda, a Mujo se okrete i rece: - "Eto, glupi Muja, glupi Muja, e sad ti nosi medveda jos 5 km!!!" | |
| | | FlaMeNko Admin
| Kupio Mujo dva konja al nikako da ih razlikuje, pa pozva Hasu u pomoc. Mujo: - "Daj pomazi Haso, Alaha ti. Kako da ih razlikujem kad su isti ko da su blizanci?" Gleda Haso oba konja i misli se sta im ciniti. Haso: - "Nema druge, nego da odseces rep jednome pa ces tacno znati koji je koji." Poslusa ga Mujo, odmah odsece rep jednome, al nocu se konji potukose i onaj bezrepi odgrize rep drugome. Sta ce Mujo, opet pozva Hasu. Haso: - "Eh, oba su bez repa, al ako odseces uvo jednome lako ces ih razlikovat'." Odsece Mujo uvo jednome, al nocu se konji potukose pa i onaj drugi ostade bez uva. Sta ce Mujo, ne pitavsi Hasu odluci da odesece i drugo uvo jednom konju. I sve bi u redu, al konji se ponovo podzapase i ostadose oba bez usiju. Ponovo se Mujo naso na muci (sta sad da im odsece?), pa zatrazi pomoc od Hase. Mujo: - "Haso ti si mi jedina nada, pomazi kako znas.." Nakon duzeg razmisljanja, pazljivo zagledajuci konje sa svih strana Haso rece: Haso: - "Znas sta Mujo, meni se cini da je ovaj beli ipak malko vislji od onog crnog..." | |
| | | FlaMeNko Admin
| Naslov: Re: Crni humor Ned Dec 23, 2007 4:56 am | |
| Setao se Mujo po New Yorku, i ogladneo. Vidi on neki kiosk, idu ljudi i jedu nesto. Stane on u red za to nesto, i vidi pise "Hot Dog". Pogleda u recnik, Hot = Vruc Dog = Pas Malo se iznenadi, al' ajde, kad jedu svi jesce i on, valjda je ovde takav obicaj da se jedu psi. Dodje na red, plati, uzme, i gleda u onu kiflu pa ce: - "Ih bre, pa zar od onolike psine meni bas ku*ac da upadne..." | |
| | | FlaMeNko Admin
| Pisaju Mujo i Haso zajedno. Mujin mlaz je jak i pravilan. Haso pisa u vidu fontane, pljusti na sve strane. Mujo ga pita: - "Sta je to bolan s tobom te tako pisas?" Haso odgovara: - "To je ona moja Fata bolan gadljiva, ne mere ga stavit u ruku, pa ga sve bode viljuskom!" | |
| | | FlaMeNko Admin
| Otisao Mujo u Ameriku da radi ... I posto nije imao nikakve skole zaposli se na gradilistu kao mesac betona. Umesa on tako beton, utovari ga u kofu, pogleda gore na treci sprat gde jedan amer nesto betonira i viknu: - "Ej bolan, baci sajlu!" Amerikanac ga naravno nista ne razume. Gleda ga dole zacudjeno. - "Ej bolan, bac' sajlu je*o ti ja mater!" - vice Mujo Amerikanac ga opet ne razume: - "Pa dobro bre, DU JU SPIK INGLIS, hajvane?" - "Yes of course. What do you want?" - "Pa onda bacaj tu sajlu, pi*ka mu materina !!!" | |
| | | FlaMeNko Admin
| Naslov: Re: Crni humor Ned Dec 23, 2007 4:57 am | |
| Mujo i Haso otvorili restoran i naravno tu radili kao kese. Jednog dana u restoran udje neki strendzer, baci se na stolicu i krene spiku na cistom engleskom jeziku: - "Du ju spik inglis?" Ova dvojica samo slegnuse ramenima... Promeni ovaj pa poce na svapskom: - "Sprehenzi dojc?" Opet ga nisu razumeli... Sad se odluci za francuski i opet ista prica. Covek se pokupi i ode, a Mujo kaze Hasi: - "Bolan Haso, trebalo je da naucimo neki strani jezik..." - "Ma da, eto i on zna, pa je ostao gladan." | |
| | | FlaMeNko Admin
| Dosao Mujo na divlji zapad i postao strasan revolveras. Svi su ga se bojali. Jednog dana dodje on u neki mali grad besan kao ris ... Udje Mujo u salun i pridje coveku sa zvezdom. - "Ko si ti?" - upita Mujo. - "Serif" - odgovori on. - "E, da nisi musliman, sad bih te odmah ubio ..." -------------------------------------------------------------------------------- | |
| | | FlaMeNko Admin
| Dosao Mujo kod ocnog lekara i poceo da skida gace. Lekar: - "Pa dobro bre covece, ja sam ocni lekar, nema potrebe da skidate gace." Mujo: - "Cekaj ba doktore da vidis." I skine on tako gace, pokaze djoku lekaru i kaze: - "Uzmi pa sad lupu pa gledaj." Ovaj gleda... - "Vidis li ove kraste gore na vrhu?" - "Vidim." - "E, kad pocnem da ih cupkam, odmah mi suze na oci krenu." | |
| | | FlaMeNko Admin
| Naslov: Re: Crni humor Ned Dec 23, 2007 4:58 am | |
| Mujo: - "Bolan, Haso moram te nesto priupitat." Haso: - "Pitaj." Mujo: - "Ma nesto prica carsija, ne verujem ja tome, ali evo da proverim, jel si ti bolan peder?" Haso: - "Pa kad vec pitas, da ti kazem istinu - jesam." Mujo: - "A prica se da ti je i brat peder." Haso: - "A pa i to je tacno..." Mujo: - "A prica se i da ti je brat od strica peder...." Haso: - "Pa i to je tacno..." Mujo: - "Pa bolan Haso, jel ima nekog u tvojoj porodici ko se interesuje za pi*ke?!?!?" Haso: - "Ima, sestra!" | |
| | | FlaMeNko Admin
| Naslov: Re: Crni humor Ned Dec 23, 2007 4:58 am | |
| Poplava u BiH. Mujo ide ulicom a voda mu do kolena. Nailazi Haso camcem i kaze: - "Ajd' Mujo uskaci u camac." - "Ne, Alaha mi. Ja sam veliki vernik i Alah ce me spas'ti." Haso kaze: - "Je*o te Alah, kad si budala." - i ode. Voda presla Muji preko pojasa kad nailazi Ibro s camcem i kaze: - "Ajd' Mujo uskaci u camac." - "Ne, Alaha mi. Ja sam veliki vernik i Alah ce me spas'ti." Ibro kaze: - "Je*o te Alah, kad si budala." - i ode. Voda dosla Muji do grla kad nailazi Suljo isto camcem i kaze: - "Ajd' Mujo uskaci u camac." - "Ne, Alaha mi. Ja sam veliki vernik i Alah ce me spas'ti." Suljo kaze: - "Je*o te Alah, kad si budala." - i ode. Mujo se udavi i ode kod Alaha i pita: - "O Alahu. Ja sam bio veliki vernik a ti me nisi spasio???" Alah ga pogleda i kaze: - "Pa znam Mujo i meni je cudno. Cek' da pogledam u notes... A-ha... Pa tri put' sam ti slao camac a ti si sva tri puta odbio da te spasim." -------------------------------------------------------------------------------- | |
| | | FlaMeNko Admin
| Naslov: Re: Crni humor Ned Dec 23, 2007 4:59 am | |
| Sreo jednom Muja Hasu i tako oni zapocnu da pricaju o svemu i svacemu. Tek ce Haso: - "Ti znas ba' da ja razumijem sve sto zivotinje pricaju?" - "Majde!" A bas u to vreme neka dzukela laje. Tek ce Muja: - "E ajde, ako je istina sto s' rek'o, kazi ba' sta kaze ona dzukela." - "Kaze da mu nisi jutros dao da jede." - "Uh stvarno, rece Muja, nisam mu dao da jede!" Kada eto ti i svinje pocele da rokcu. Te kaze Muja: - "Jel i njima nisam dao da jedu?" - "Jok, dao si, samo malo!" - "Stvarno bre Haso, ti znas sta zivotinje pricaju." - "Pa rek'o sam ti." Pricaju oni tako kad ide koza, a Muja ce na to: - "Haso, Haso, nis' ne vjeruj ovoj kurvi, sve laze!" | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Crni humor | |
| |
| | | | Crni humor | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|